Chiptuning Opmeer

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke wij kunnen chippen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Opmeer?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd. De motor controller is geprogrammeerd om een bepaald aantal vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Opmeer kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel fijner en sportiever rijdt door chiptuning Opmeer. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto laten chippen

  • Meer performance​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt obd tuning?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Opmeer. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Opmeer chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

  • Diepgaande kennis van de ECU Motormanagement
  • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
  • Vooraf een goede back-up​
  • Exclusief gebruik van goede tuning bestanden

Beschikbare soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opmeer OBD chiptuning

OBD chiptuning Opmeer is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Een recent voorbeeld is Tuning Peugeot 207 1.6 HDiF 16V 110pk

Stage 2 chiptuning Opmeer

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Opmeer is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Ford tourneo connect 1.5 tdci 100pk
Tuning voor Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk. Mijn Chiptuning leidt tot 35.0% extra vermogen en 35.0% extra koppel (stage 1)

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank