Chiptuning Heerhugowaard

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Heerhugowaard?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is ontwikkeld om de performance te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Het chippen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Heerhugowaard kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De vries grootste voordelen tunen van uw auto

  • Meer koppel​
  • Sportiever geluid
  • Meer rijplezier
  • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Heerhugowaard. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Heerhugowaard chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer)
  • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van beste tuning bestanden

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Heerhugowaard OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Heerhugowaard is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Heerhugowaard chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Bekijk dit recente voorbeeld: Fiat Ducato 130 Multijet (EUR6) 130pk Chiptuning?

Chiptuning Heerhugowaard Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Heerhugowaard is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Ford mondeo 2.0 tdci 163pk
Tuning voor Ford Mondeo 2.0 TDCi 163pk. Mijn Chiptuning leidt tot 23.0% extra vermogen en 22.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Heerhugowaard ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank