Chiptuning Enkhuizen: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Wat zijn de voordelen van chiptuning Enkhuizen voor mijn auto?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is gedaan omdat deze software exact het aantal vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning Enkhuizen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen obd tuning

  • Meer PK’s​
  • Harder geluid
  • Meer rijplezier
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Enkhuizen. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Enkhuizen chiptuning engineer onderworpen. Deze Enkhuizen engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Enkhuizen verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Enkhuizen chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de Motormanagement computer van uw auto
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • De beste tuning software in gebruik

Verschillende vormen auto chippen:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor motor tuning leggen we hieronder uit:

Methode 1: Enkhuizen OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Enkhuizen is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven! Een recent voorbeeld is Chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk

Stage 2 chiptuning Enkhuizen

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Enkhuizen is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Bmw 4 serie gc 428i 245pk
Tuning voor BMW 4 serie GC 428i met 245pk. Mijn Chiptuning leidt tot 14.0% extra vermogen en 23.0% extra koppel (stage 1)

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Enkhuizen auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Enkhuizen chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Enkhuizen autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Dodge zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank