Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Land rover range rover / sport 5.0 v8 supercharged svr 565pk

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 565pk 590pk +4.4%
Koppel 700nm 720nm +2.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Land Rover Range Rover / Sport een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk?​

Voor stage 1 chippen Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk kan doen:
 • Gebruik van beste tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk chiptuning. Je Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk auto.

Zo doen wij naast Land Rover Range Rover / Sport 5.0 V8 Supercharged SVR 565pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Chevrolet
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Land Rover auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover en bent u uw auto dus even kwijt.