Chiptuning in Medemblik

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto tunen in Medemblik?

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software precies het standaard vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De vries grootste voordelen tunen van uw auto

  • Meer PK’s​
  • Harder geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Medemblik. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Medemblik ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Medemblik engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Medemblik chiptunen

Onze tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
  • Vooraf een goede back-up​
  • Goede chiptuning software in gebruik

Verschillende soorten chiptuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle ecu chiptuning methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Medemblik OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Medemblik chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven! Lees dit relevante project: Chiptuning Mini Countryman 1.6i naar 130PK

Chiptuning Medemblik Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Medemblik is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Lexus is 200d 150pk
Laat je Lexus IS 200d van 150 naar 205PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Specialistische ECU software inzicht​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

McLaren tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank