Lexus IS 200d 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lexus is 200d 150pk

Stage 1 Lexus IS 200d 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 205pk +36.7%
Koppel 340nm 450nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2231 CC
Type ecu Denso 896xx
Compressieverhouding 15,8 : 1
Boring X slag 86,0 X 96,0 mm
Motornummer 2AD-FHV

Lexus tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Lexus IS 200d 150pk auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Lexus IS 200d 150pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Lexus IS is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Lexus IS 200d 150pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Lexus IS 200d 150pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Lexus IS 200d 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lexus IS 200d 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lexus IS 200d 150pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Lexus IS 200d 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • De beste Lexus IStuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Lexus IS 200d 150pk kan worden!

Methodes voor Lexus IS 200d 150pk motor tuning:

Voor het Lexus IS 200d 150pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Lexus IS 200d 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Lexus IS 200d 150pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Lexus IS 200d 150pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Lexus IS 200d 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Lexus IS 200d 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Lexus IS 200d 150pk!

Chiptuning Lexus IS 200d 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Lexus IS 200d 150pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Lexus IS 200d 150pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lexus IS 200d 150pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lexus , zonder dat hierbij veranderingen Lexus baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.