Chiptuning Castricum

Wat voor voordelen heeft chiptuning Castricum voor mijn auto?

De standaard software in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.De ECU (motor controller) is geprogrammeerd om een bepaald aantal vermogen te behalen, namelijk het vermogen van in de brochure van de auto.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Castricum.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen:

Meer koppel​

Geluid klinkt sportiever ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een bezoek aan huis. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Castricum ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Castricum chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Castricum OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Castricum maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Daardoor is dit een voordelige Castricum chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Castricum Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Castricumtuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Castricum chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi

Specialistische ECU software inzicht​

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Castricum chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, ons bedrijf zit namelijk in Zwaag . Bekijk ons bedrijf op hieronder:

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Limmen, Uitgeest, Akersloot, Heemskerk, Oosterzij, Commandeurs, Waterakkers, Heiloo, Beverwijk, Boekel. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Chiptunen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij