Toyota Yaris 1.0i 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota yaris 1.0i 68pk

Stage 1 Toyota Yaris 1.0i 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 76pk +11.8%
Koppel 90nm 105nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Toyota Yaris een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Yaris kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Toyota Yaris 1.0i 68pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Toyota Yaris 1.0i 68pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw Toyota

Hoe gaat dat precies, remappenToyota Yaris 1.0i 68pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Toyota Yaris 1.0i 68pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Toyota Yaris 1.0i 68pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Yaris 1.0i 68pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Toyota Yaris 1.0i 68pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Toyota Yaris 1.0i 68pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Toyota Yaris 1.0i 68pk
 • Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Yaris 1.0i 68pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Yaris 1.0i 68pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Toyota Yaris 1.0i 68pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Toyota Yaris 1.0i 68pk.

Daardoor is dit een goedkope Toyota Yaris 1.0i 68pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Toyota Yaris 1.0i 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Toyota Yaris 1.0i 68pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota Yaris 1.0i 68pk. Je Toyota Yaris 1.0i 68pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Toyota Yaris 1.0i 68pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Toyota Yaris 1.0i 68pk.

Gespecialiseerde kennis over Toyota Yaris 1.0i 68pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Toyota auto.

Daarom is je Toyota auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.