Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota verso s 1.4 d-4d 90pk

Stage 1 Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 205nm 260nm +26.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk zult u merken dat uw Toyota Verso S veel soepelder rijdt door Toyota Verso S chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Toyota Verso S meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk chiptuning software

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk motor tuning:

Voor het Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk genoemd. Hierbij pas je de Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk haalt.

Deze vorm van Toyota Verso S 1.4 D-4D 90pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Jeep ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Toyota auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota auto en bent u uw Toyota dus even kwijt.