Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota verso 2.0 d4-d 126pk

Stage 1 Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 126pk 150pk +19%
Koppel 310nm 360nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Toyota Verso is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Toyota auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Toyota Verso 2.0 D4-D 126pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Verso 2.0 D4-D 126pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota auto, zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Toyota auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.