Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota verso 1.6 d-4d 112pk

Stage 1 Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 150pk +33.9%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk auto chiptunen?

De ecu van uw Toyota Verso is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw Toyota kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Toyota Verso tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk​
 • Beter geluid
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk.

De chiptuning Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk
 • Gebruik van de beste Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk wordt!

Verschillende vormen Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk!

Stage 2 chiptuning Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk. Je Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Toyota Verso 1.6 D-4D 112pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota auto doen.