Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota proace 2.0 d-4d 122pk

Stage 1 Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 205pk +68%
Koppel 340nm 460nm +35.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk kan doen:

De ecu software van uw Toyota ProAce is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Toyota kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Toyota ProAce meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Meer performance
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk
 • Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Toyota ProAce 2.0 D-4D 122pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren Saab
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Toyota .

Daarom is je Toyota al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota auto doen.