Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota proace 1.5 d-4d 120pk

Stage 1 Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Toyota ProAce chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Toyota ProAce veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw Toyota
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid uit uw Toyota
 • Meer rijplezier uit uw Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk chiptuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Toyota auto

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk kan worden!

Verschillende vormen Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk!

Stage 2 chiptuning Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk chiptuning. Je Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Toyota ProAce 1.5 D-4D 120pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota auto, zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota doen.