Toyota Fortuner 2.4d 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota fortuner 2.4d 150pk

Stage 1 Toyota Fortuner 2.4d 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Toyota Fortuner is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je Toyota Fortuner 2.4d 150pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Toyota Fortuner chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Toyota Fortuner veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Toyota Fortuner 2.4d 150pk
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer performance uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Toyota Fortuner 2.4d 150pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Toyota Fortuner 2.4d 150pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Toyota Fortuner 2.4d 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Toyota Fortuner 2.4d 150pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Toyota Fortuner 2.4d 150pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Toyota Fortuner 2.4d 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Toyota Fortuner 2.4d 150pk.

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Toyota auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Toyota Fortuner 2.4d 150pk kan worden!
 • Gebruik van goede tuning files

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Fortuner 2.4d 150pk motor tuning:

Voor het Toyota Fortuner 2.4d 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Toyota Fortuner 2.4d 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Fortuner 2.4d 150pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Toyota Fortuner 2.4d 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Toyota Fortuner 2.4d 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Toyota Fortuner 2.4d 150pk!

Toyota Fortuner 2.4d 150pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Toyota Fortuner 2.4d 150pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Toyota Fortuner 2.4d 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Toyota Fortuner 2.4d 150pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Toyota Fortuner 2.4d 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Fortuner 2.4d 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Lancia
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Toyota dus even kwijt.