Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota avensis 2.0 d-4d 124pk

Stage 1 Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 124pk 150pk +21%
Koppel 310nm 360nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Toyota Avensis is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Toyota Avensis vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Toyota Avensis kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Toyota Avensis chip tunen. Je Toyota Avensis zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Toyota
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk motor tuning:

Voor het Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk met meer performance, zonder dat je Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk.

Zo doen wij buiten Toyota Avensis 2.0 D-4D 124pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.