Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda yeti 2.0 tdi cr 170pk

Stage 1 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk auto chiptunen?

De ecu van uw Skoda Yeti is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda chip tuning.

In enkele uren kan je Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Yeti gaat u merken dat uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk veel soepelder gaat door chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​ met uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tunen Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Skoda Yetituning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk.

Daardoor is dit een goedkope Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk chiptuning. Je Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Yeti 2.0 TDI CR 170pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.