Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda yeti 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk gaat u merken dat uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk veel soepelder gaat door chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenSkoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk?​

Voor stage één chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • De beste Skoda Yetituning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk auto kan doen:

Methodes voor Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk aanpassen. Zonder de Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk chiptuning. Je Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.