Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda yeti 2.0 tdi cr 110pk

Stage 1 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 175pk +59.1%
Koppel 250nm 360nm +44%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Skoda Yeti chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Skoda Yeti meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Harder geluid
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk tuning files
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto chip tuning voor u Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk kan doen:

Methodes voor Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk chiptuning genoemd. Je Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Skoda Yeti 2.0 TDI CR 110pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Seat
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.