Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda yeti 1.2 tsi 110pk

Stage 1 Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 175nm 235nm +34.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Skoda Yeti veel soepelder rijdt door Skoda Yeti tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk.

De chiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning software
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk. Via deze manier moet je zelfs de Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Skoda Yeti 1.2 TSI 110pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Yeti 1.2 TSI 110pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.