Skoda Superb 2.0 TSI 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0 tsi 280pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TSI 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 365pk +30.4%
Koppel 350nm 470nm +34.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 18 & Temic DQ200 & Temic DQ250
Compressieverhouding 9,6 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CJX

Skoda tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Superb 2.0 TSI 280pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Skoda Superb is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Skoda Superb 2.0 TSI 280pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Superb 2.0 TSI 280pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Skoda Superb 2.0 TSI 280pk. Je Skoda Superb 2.0 TSI 280pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Superb 2.0 TSI 280pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 280pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Superb 2.0 TSI 280pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Superb 2.0 TSI 280pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Skoda Superb 2.0 TSI 280pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Superb 2.0 TSI 280pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Skoda Superb 2.0 TSI 280pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Superb 2.0 TSI 280pk motor tuning:

Voor het Skoda Superb 2.0 TSI 280pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Superb 2.0 TSI 280pk OBD chiptuning

OBD tuning Skoda Superb 2.0 TSI 280pk is een populaire manier om je Skoda Superb 2.0 TSI 280pk te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Skoda Superb 2.0 TSI 280pk.

Hierdoor is dit een goedkope Skoda Superb 2.0 TSI 280pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Skoda Superb 2.0 TSI 280pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Superb 2.0 TSI 280pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Skoda Superb 2.0 TSI 280pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Superb 2.0 TSI 280pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb 2.0 TSI 280pk chiptuning genoemd. Je Skoda Superb 2.0 TSI 280pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Superb 2.0 TSI 280pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda auto doen.