Skoda Superb 2.0 TSI 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0 tsi 220pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TSI 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 300pk +36.4%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1984 CC
Type ecu Siemens/Continental Simos 18.6 & Temic DQ200
Compressieverhouding 9,6 : 1
Boring X slag 82,5 X 92,8 mm
Motornummer CHHB

Skoda tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Superb 2.0 TSI 220pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Skoda Superb 2.0 TSI 220pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Skoda Superb tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Superb 2.0 TSI 220pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 220pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 220pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Skoda Superb 2.0 TSI 220pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Superb 2.0 TSI 220pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 2.0 TSI 220pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Superb 2.0 TSI 220pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Superb 2.0 TSI 220pk

Ontdek wat chip tuning voor u Skoda Superb 2.0 TSI 220pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Skoda Superb 2.0 TSI 220pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Superb 2.0 TSI 220pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 220pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Superb 2.0 TSI 220pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Skoda Superb 2.0 TSI 220pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Skoda Superb 2.0 TSI 220pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Skoda Superb 2.0 TSI 220pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Superb 2.0 TSI 220pk met meer performance, zonder dat je Skoda Superb 2.0 TSI 220pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 220pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Superb 2.0 TSI 220pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.0 TSI 220pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Skoda Superb 2.0 TSI 220pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Superb 2.0 TSI 220pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.