Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0 tdi cr 150pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Skoda Superb is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk. Je Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw Skoda
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk motor tuning:

Voor het Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk. Zonder de Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk. Hierbij pas je de Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk ook verscheidene andere software modificaties voor Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Toyota ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw auto dus even kwijt.