Skoda Superb 2.0 TDI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0 tdi 200pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 220pk +10%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Skoda Superb 2.0 TDI 200pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk zult u merken dat uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk veel soepelder rijdt door chip tuning Skoda Superb 2.0 TDI 200pk. Je Skoda Superb zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt harder uit uw Skoda
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 200pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 2.0 TDI 200pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Superb 2.0 TDI 200pk wordt!
 • Gebruik van goede tuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Superb 2.0 TDI 200pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 200pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Superb 2.0 TDI 200pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Superb 2.0 TDI 200pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Superb 2.0 TDI 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 200pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Superb 2.0 TDI 200pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb 2.0 TDI 200pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Skoda Superb 2.0 TDI 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 200pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Skoda Superb 2.0 TDI 200pk.

Specialistische Skoda Superb 2.0 TDI 200pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Skoda Superb 2.0 TDI 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Superb 2.0 TDI 200pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Lincoln externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda dus even kwijt.