Skoda Superb 2.0 TDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0 tdi 140pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 140pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Superb 2.0 TDI 140pk zult u merken dat uw Skoda Superb veel soepelder gaat door Skoda Superb chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Skoda
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Superb 2.0 TDI 140pk
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb 2.0 TDI 140pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Skoda Superb 2.0 TDI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Superb 2.0 TDI 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 140pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Superb 2.0 TDI 140pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Superb 2.0 TDI 140pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Skoda Superb 2.0 TDI 140pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Goede Skoda Superbchiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Superb 2.0 TDI 140pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Superb 2.0 TDI 140pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 140pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 140pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Skoda Superb 2.0 TDI 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je Skoda Superb 2.0 TDI 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Skoda Superb 2.0 TDI 140pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Skoda Superb 2.0 TDI 140pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb 2.0 TDI 140pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Skoda Superb 2.0 TDI 140pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Skoda Superb 2.0 TDI 140pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 140pk ook verscheidene andere software modificaties voor Skoda Superb 2.0 TDI 140pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Honda motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda dus even kwijt.