Skoda Superb 2.0 TDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 2.0 tdi 136pk

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 180pk +32.4%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Skoda Superb is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Skoda Superb 2.0 TDI 136pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Skoda Superb meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt mooier uit uw Skoda

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Superb 2.0 TDI 136pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Superb 2.0 TDI 136pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Superb 2.0 TDI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 136pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Superb 2.0 TDI 136pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Superb 2.0 TDI 136pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Skoda Superb 2.0 TDI 136pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Superb 2.0 TDI 136pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Skoda Superb 2.0 TDI 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Superb 2.0 TDI 136pk.

Veilige chiptuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Superb 2.0 TDI 136pk
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Superb 2.0 TDI 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Skoda Superb 2.0 TDI 136pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Skoda Superb 2.0 TDI 136pk. Met deze manier moet je zelfs de Skoda Superb 2.0 TDI 136pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Superb 2.0 TDI 136pk met meer performance, zonder dat je Skoda Superb 2.0 TDI 136pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Skoda Superb 2.0 TDI 136pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Superb 2.0 TDI 136pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Superb 2.0 TDI 136pk haalt.

Stage 2 Skoda Superb 2.0 TDI 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Superb 2.0 TDI 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.