Skoda Superb 1.8 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 1.8 tsi 160pk

Stage 1 Skoda Superb 1.8 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 210pk +31.3%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Skoda Superb 1.8 TSI 160pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Skoda Superb 1.8 TSI 160pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Skoda Superb 1.8 TSI 160pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Skoda Superb 1.8 TSI 160pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Superb 1.8 TSI 160pk
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Superb 1.8 TSI 160pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Superb 1.8 TSI 160pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Superb 1.8 TSI 160pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Superb 1.8 TSI 160pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 1.8 TSI 160pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Skoda Superb 1.8 TSI 160pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Skoda Superb 1.8 TSI 160pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 1.8 TSI 160pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Superb 1.8 TSI 160pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Superb 1.8 TSI 160pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Skoda Superb 1.8 TSI 160pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Superb 1.8 TSI 160pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Superb 1.8 TSI 160pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Superb 1.8 TSI 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Skoda Superb 1.8 TSI 160pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Skoda Superb 1.8 TSI 160pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Superb 1.8 TSI 160pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb 1.8 TSI 160pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Skoda Superb 1.8 TSI 160pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Superb 1.8 TSI 160pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Superb 1.8 TSI 160pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Superb 1.8 TSI 160pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Superb 1.8 TSI 160pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Skoda Superb 1.8 TSI 160pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Mazda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.