Skoda Superb 1.4 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 1.4 tsi 150pk

Stage 1 Skoda Superb 1.4 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Superb 1.4 TSI 150pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Skoda Superb 1.4 TSI 150pk. Je Skoda Superb zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Skoda Superb 1.4 TSI 150pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Skoda Superb 1.4 TSI 150pk?​

Bij stage één tunen Skoda Superb 1.4 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Skoda Superb 1.4 TSI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Skoda Superb 1.4 TSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Superb 1.4 TSI 150pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Skoda Superb 1.4 TSI 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Skoda Superb 1.4 TSI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 1.4 TSI 150pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Goede Skoda Superbchiptuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor uw Skoda Superb 1.4 TSI 150pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Superb 1.4 TSI 150pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Skoda Superb 1.4 TSI 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI 150pk is een veelvoorkomende methode om je Skoda Superb 1.4 TSI 150pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Superb 1.4 TSI 150pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Superb 1.4 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI 150pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Skoda Superb 1.4 TSI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Superb 1.4 TSI 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Superb 1.4 TSI 150pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Skoda Superb 1.4 TSI 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda dus even kwijt.