Skoda Superb 1.4 TSI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 1.4 tsi 125pk

Stage 1 Skoda Superb 1.4 TSI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 155pk +24%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Skoda Superb 1.4 TSI 125pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Skoda Superb veel soepelder rijdt door Skoda Superb tunen. Je Skoda Superb 1.4 TSI 125pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Superb 1.4 TSI 125pk​

Hoe gaat dat precies, remappenSkoda Superb 1.4 TSI 125pk?​

Bij stage one chippen Skoda Superb 1.4 TSI 125pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Skoda Superb 1.4 TSI 125pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI 125pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Skoda Superb 1.4 TSI 125pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Superb 1.4 TSI 125pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 1.4 TSI 125pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • De beste Skoda Superbchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Superb 1.4 TSI 125pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Superb 1.4 TSI 125pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Skoda Superb 1.4 TSI 125pk wordt!

Verschillende vormen Skoda Superb 1.4 TSI 125pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Superb 1.4 TSI 125pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Superb 1.4 TSI 125pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Skoda Superb 1.4 TSI 125pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Skoda Superb 1.4 TSI 125pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Skoda Superb 1.4 TSI 125pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Skoda Superb 1.4 TSI 125pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Superb 1.4 TSI 125pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Superb 1.4 TSI 125pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Superb 1.4 TSI 125pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Superb 1.4 TSI 125pk haalt.

Voor wie alles uit hun Skoda Superb 1.4 TSI 125pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Skoda .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.