Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda roomster 1.6 tdi 105pk

Stage 1 Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Bosch EDC17 C64 & Siemens/Continental PCR 2.1
Compressieverhouding 16,5 : 1
Boring X slag 79,5 X 80,5 mm
Motornummer CAYC

Skoda tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk ecu van uw Skoda Roomster is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Skoda Roomster tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Roomster veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Roomster 1.6 TDI 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Roomster 1.6 TDI 105pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.