Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda rapid 1.6 tdi 116pk

Stage 1 Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 150pk +29.3%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Skoda Rapid kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Skoda Rapid meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk
 • Sportiever geluid
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor u Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk
 • De beste Skoda Rapidchiptuning software in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor u Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk kan doen:

Methodes voor Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk met meer performance, zonder dat je Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Skoda Rapid 1.6 TDI 116pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.