Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda rapid 1.2 tsi 105pk

Stage 1 Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 175nm 225nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Skoda Rapid is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Skoda Rapid vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk veel lekkerder gaat door tuning Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Skoda
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Skoda Rapidtuning bestanden in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk motor tuning:

Voor het Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk.

Daardoor is dit een goedkope Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk. Met deze manier moet je zelfs de Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk chiptuning. Hierbij pas je de Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk haalt.

Voor wie alles uit hun Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Rapid 1.2 TSI 105pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland McLaren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Skoda auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw Skoda dus even kwijt.