Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 2.0 tsi rs 245pk

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 310pk +26.5%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk kan doen:

De ecu software van uw Skoda Octavia is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk
 • Gebruik van de beste Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk is een populaire methode om je Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk chiptuning genoemd. Je Skoda Octavia 2.0 TSI RS 245pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Mini
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.