Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 2.0 tsi 190pk

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda motor tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Skoda Octavia chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk
 • Exclusief gebruik van de beste Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk. Zonder de Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Skoda Octavia 2.0 TSI 190pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.