Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 2.0 fsi 150pk

Stage 1 Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 165pk +10%
Koppel 200nm 215nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Skoda Octavia kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Octavia heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Skoda Octavia meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk
 • Gebruik van de beste Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk chiptuning files
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk met meer performance, zonder dat je Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Octavia 2.0 FSI 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning Iveco
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.