Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.9 tdi 90pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 210nm 280nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder uit uw Skoda
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Octavia 1.9 TDI 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.