Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 310nm 390nm +25.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk?

De ecu software van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Skoda Octavia een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk zult u merken dat uw Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk veel soepelder rijdt door tuning Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk. Je Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk​
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk. Met deze methode moet je zelfs de Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk chiptuning. Hierbij pas je de Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk.

Zo doen wij buiten Skoda Octavia 1.9 TDI 130pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.