Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk?

De standaard software in de motor computer van uw Skoda Octavia is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Skoda Octavia chip tunen. Je Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van de beste Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk tuning software
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk!

Chiptuning Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Octavia 1.5 TSI 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Dodge tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda dus even kwijt.