Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.4i 16v 75pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 85pk +13.3%
Koppel 126nm 140nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Skoda Octavia is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Skoda Octavia chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk​
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Gebruik van de beste Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode moet je zelfs de Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk!

Stage 2 Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Octavia 1.4i 16v 75pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.