Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.4 tsi g-tec 110pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 145pk +31.8%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk chiptunen?

De ecu van uw Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Skoda Octavia vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Octavia heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Skoda Octavia tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer performance
 • Beter geluid
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk?​

Voor stage 1 tuning Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Skoda Octaviatuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk. Zonder de Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk!

Chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI G-tec 110pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Kia zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda auto dus even kwijt.