Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.4 tsi 140pk (chpa)

Stage 1 Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Skoda Octavia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Skoda Octavia heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Octavia veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Skoda
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenSkoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA)?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA).

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • De beste Skoda Octaviatuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA). Hierbij pas je de Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) auto.

Zo doen wij naast Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Skoda Octavia 1.4 TSI 140pk (CHPA) auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Alpine ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.