Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda octavia 1.4 tsi 122pk

Stage 1 Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 155pk +27%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Octavia zult u merken dat uw Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Skoda auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • De beste Skoda Octaviachiptuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk kan worden!

Methodes voor Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk motor tuning:

Voor het Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk OBD chiptuning

OBD tuning Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk is een veelvoorkomende methode om je Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk chiptuning. Hierbij pas je de Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk haalt.

Stage 2 Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk.

Specialistische Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Octavia 1.4 TSI 122pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Octavia 1.4 TSI 122pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.