Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda karoq 2.0 tsi 190pk

Stage 1 Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk?

De ecu van uw Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Karoq veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van de beste Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk tuning software
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk met meer performance, zonder dat je Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk chiptuning. Je Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk auto.

Zo doen wij buiten Skoda Karoq 2.0 TSI 190pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.