Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda karoq 2.0 tdi bi-turbo rs 240pk

Stage 1 Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 290pk +20.8%
Koppel 500nm 550nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Skoda Karoq kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Skoda Karoq chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken uit uw Skoda
 • Meer plezier uit uw Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chiptuningSkoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk

Ontdek wat auto tuning voor uw Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk is een veelvoorkomende manier om je Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk.

Hierdoor is dit een voordelige Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk haalt.

Stage 2 Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Skoda Karoq 2.0 TDI Bi-Turbo RS 240pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Toyota ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.