Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda karoq 2.0 tdi 190pk

Stage 1 Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 225pk +18.4%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk?

De ecu van uw Skoda Karoq is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk. Je Skoda Karoq zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • De beste Skoda Karoqtuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk motor tuning:

Voor het Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Skoda Karoq 2.0 TDI 190pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Buick ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.