Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda karoq 1.6 tdi 116pk

Stage 1 Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 150pk +29.3%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk chiptunen?

Het standaard programma in de Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk ecu van uw Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Karoq zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Skoda Karoq meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk wordt!
 • Gebruik van goede Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk kan worden!

Verschillende vormen Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk is een veelvoorkomende methode om je Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk!

Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Skoda Karoq 1.6 TDI 116pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Karoq 1.6 TDI 116pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Karoq 1.6 TDI 116pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.