Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.6 tdi 90pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 230nm 320nm +39.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk kan doen:

De ecu software van uw Skoda Fabia is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Skoda Fabia vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw Skoda kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Skoda Fabia chip tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid
 • Sneller optrekken uit uw Skoda

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk wordt!
 • De beste Skoda Fabiatuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor uw Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk auto kan doen:

Methodes voor Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk!

Chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk chiptuning. Je Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk.

Specialistische Skoda Fabia 1.6 TDI 90pk ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Cupra bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda doen.