Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.6 tdi 75pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 140pk +86.7%
Koppel 195nm 320nm +64.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Skoda Fabia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Skoda Fabia kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance uit uw Skoda
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Goede Skoda Fabiachiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk genoemd. Je Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk.

Zo doen wij naast Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Skoda Fabia 1.6 TDI 75pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw auto dus even kwijt.