Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.4 tdi cr 90pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Skoda Fabia vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Skoda auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk​
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk kan worden!
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Skoda auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk is een geliefde manier om je Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk!

Stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Fabia 1.4 TDI CR 90pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Skoda .

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.