Skoda Fabia 1.2i 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.2i 70pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.2i 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 77pk +10%
Koppel 112nm 122nm +8.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Skoda Fabia 1.2i 70pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Skoda Fabia 1.2i 70pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Skoda Fabia 1.2i 70pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Skoda Fabia 1.2i 70pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Fabia 1.2i 70pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Fabia 1.2i 70pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Skoda Fabia 1.2i 70pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Skoda Fabia 1.2i 70pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Fabia 1.2i 70pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Skoda Fabia 1.2i 70pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Skoda Fabia 1.2i 70pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Fabia 1.2i 70pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Skoda Fabia 1.2i 70pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Skoda Fabia 1.2i 70pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Skoda Fabia 1.2i 70pk!

Stage 2 Skoda Fabia 1.2i 70pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Skoda Fabia 1.2i 70pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Skoda Fabia 1.2i 70pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Fabia 1.2i 70pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Fabia 1.2i 70pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Fabia 1.2i 70pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Skoda Fabia 1.2i 70pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Skoda Fabia 1.2i 70pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda auto, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda dus even kwijt.