Skoda Fabia 1.2i 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.2i 60pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.2i 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 67pk +11.7%
Koppel 108nm 118nm +9.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning Skoda Fabia 1.2i 60pk?

De ecu software van uw Skoda Fabia is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Fabia kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Fabia heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Skoda Fabia 1.2i 60pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Skoda Fabia chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Skoda Fabia 1.2i 60pk:​​

 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Skoda Fabia 1.2i 60pk
 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid uit uw Skoda

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Skoda Fabia 1.2i 60pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Skoda Fabia 1.2i 60pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Fabia 1.2i 60pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Skoda Fabia 1.2i 60pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Skoda Fabia 1.2i 60pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Skoda Fabia 1.2i 60pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda Fabia 1.2i 60pk
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Fabia 1.2i 60pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Skoda Fabia 1.2i 60pk chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Skoda Fabia 1.2i 60pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Fabia 1.2i 60pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Skoda Fabia 1.2i 60pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Skoda Fabia 1.2i 60pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Skoda Fabia 1.2i 60pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Fabia 1.2i 60pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Skoda Fabia 1.2i 60pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Skoda Fabia 1.2i 60pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Fabia 1.2i 60pk chiptuning. Hierbij pas je de Skoda Fabia 1.2i 60pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Fabia 1.2i 60pk haalt.

Voor wie alles uit hun Skoda Fabia 1.2i 60pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Skoda Fabia 1.2i 60pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Fabia 1.2i 60pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda , zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.